Solatube v Sloveniji

  • Za distributerja v Sloveniji smo bili izbrani leta 2003. V naši regiji sodelujemo s podizvajalci, ki skrbijo, da so sistemi Solatube v objekte pravilno vgrajeni.
  • Blagovno znamko smo razvili tako, da je Solatube splošno prepoznan kot najkakovostnejši proizvod svoje vrste v Sloveniji. V domove, pisarne, supermarkete, bolnišnice, šole, skladišča, tovarne, letališča in javne zgradbe smo vgradili že več tisoč inovativnih in energetsko učinkovitih sistemov Solatube.
  • Podjetje Kerber deluje že od leta 1993. Najprej smo postali pooblaščeni uvoznik in distributer izdelkov blagovne znamke Solatube za Slovenijo, zatem pa še za vsa tržišča nekdanje Jugoslavije. Solatube sisteme smo do zdaj vgradili že v vrsto stanovanjskih, poslovnih in proizvodnih objektov ter vladne, lokalne in številne izobraževalne, zdravstvene, športne ter druge javne ustanove. Med našimi referenčnimi strankami iz gospodarskega sektorja so velika ugledna podjetja ter tudi številni hišni lastniki, ki so nad odličnimi lastnostmi Solatube sistemov več kot navdušeni. Nudimo jim strokovno in hitro vgradnjo ter svetujemo pri izbiri prave dimenzije ter razporeditvi za optimalno osvetlitev prostora.
  • Naš cilj je še naprej zagotavljati najboljše možne rešitve za tiste, ki želijo ustvariti bivalne in delovne prostore, v katerih ljudje uživajo v blagodejni naravni svetlobi. Naša poslovna filozofija je, da s svojimi strankami, dobavitelji in zaposlenimi krepimo vzajemno zaupanje in spoštovanje.