Serija SolaMaster

Maksimalna dnevna svetloba. Maksimalna prilagodljivost.

Naj gre za odprte ali zaprte, nove ali prenovljene prostore, SolaMaster zmore vse.

SolaMaster – prilagodljiva rešitev

Proizvodi SolaMaster s tremi različnimi kupolami, različnimi konfiguracijami cevi in izvedbami za odprt ali zaprt strop so uporabni za številne namene in različne osončenosti.

Več kupol, več dnevne svetlobe

Od kupole 300 DS za manjše prostore in naknadno vgradnjo do 330 DS z vgrajeno odbojno ploskvijo in 750 DS z edinstveno tehnologijo leč – izberite takšno, ki bo ne glede na vrsto uporabe zajemala kar največ dnevne svetlobe.

Montažne rešitve za vsako streho

Ne glede na tip strehe in vrsto uporabe nudi Solatube strešne obrobe, ki ustrezajo vašim potrebam in so zasnovane tako, da onemogočajo puščanje.

Razpršilniki, ki se skladajo z vašo notranjo opremo

Odprti ali zaprti, okrogli ali kvadratni, prizmatični ali OptiView - na voljo so najrazličnejši razpršilniki, ki bodo ne glede na izbiro poudarili vašo notranjo opremo.

Cevi za popoln prenos

Cevi SolaMaster z najbolj odbojno površino na svetu omogočajo dolžine in kote (celo 90º), ki lahko pripeljejo svetlobo v praktično katerikoli prostor. Na voljo so tudi jamičasti deli, ki dovajajo mehko svetlobo za popolno vidno ugodje.

Dodatki za popolno uravnavanje osvetlitve z dnevno svetlobo

Serija SolaMaster vključuje dodatke, ki uravnavajo raven svetlobe, ki jo spustite v stavbo, obenem pa omejijo dovajanje toplote.

Tehnologija SolaMaster

OGLEJTE SI, KAKO DELUJE