Serija SkyVault

Velike cevi za velike prostore.

Rešitve največjih razsežnosti za visoke odprte strope

SkyVault. Naravna svetloba za velike prostore

Jedro serije SkyVault, naše največje naprave za cevno osvetlitev z dnevno svetlobo, je M74 DS s cevmi premera 740 mm in dolžine do 30 m, ki lahko z naravno svetlobo preplavi tudi največje prostore.

Ustvarjena za modularnost

Lepota serije SkyVault je v tem, da ni le ene velikosti za vse. Zaradi različnih kombinacij kupol, zbiralnikov za zajem svetlobe in cevnih podaljškov ter neobveznega ojačevalnika, ki svetlobo dovaja v prostor, je serija SkyVault prilagodljiva in učinkovita rešitev za vse velike prostore.

Zajem velike količine sončne svetlobe

Vse se začne s standardnimi kupolami, ki so na voljo v izvedbah z enojno ali dvojno glazuro ter z neobveznim varnostnim kompletom. Nato pa se zajem svetlobe poveča z velikim kolektorjem SkyVault, ki svetlobo z nizkim vpadnim kotom preusmeri navzdol, obenem pa iz nje izloči toploto infrardečih žarkov.

Dovajanje svetlobe prav do dna

M74 DS vključuje edinstvene komponente za dovajanje maksimalne količine svetlobe v prostore z visokim stropom – od prizmatičnega razpršilnika do neobveznega ojačevalnika, ki dnevno svetlobo usmeri tja, kjer jo potrebujete.

Vsi dodatki za najboljši možni učinek

V seriji SkyVault so na voljo dodatki, ki ne skrbijo le za uravnavanje količine svetlobe, ki jo dovajamo v prostor, temveč tudi znižujejo raven segrevanja. Skupaj z drugimi dodatki za montažo in videz sistem ni le učinkovit, ampak tudi lep.

Tehnologija SkyVault

Oglejte si, kako deluje

Zatemnilnik dnevne svetlobe SkyVault

Zatemnilnik SkyVault je uporaben za vse od košarkarskih tekem, gledaliških in filmskih predstav do sejmov in poslovnih sestankov, pa še za veliko več. Zato predstavlja resnično novost pri osvetlitvi z dnevno svetlobo. Dnevna svetloba, kadar jo hočete, in skoraj popolna zatemnitev, kadar jo potrebujete.