Serija Brighten Up

Velik učinek za majhna območja.

Tehnologija za tesne prostore

Serija Brighten Up – pripeljite novo svetlobo v temne prostore.

Manjše poslovne prostore – hodnike, sanitarne prostore, niše in drugo – pogosto zaznamuje pomanjkanje naravne svetlobe, saj jih svetloba, ki prihaja skozi okna, ne doseže. Solatubova serija Brighten Up je idealna za osvetlitev nepričakovanih, teže dosegljivih predelov.

Različne možnosti za različna območja

Serija Brighten Up vključuje različne sisteme cevi (160 DS premera 250 mm in 290 DS premera 350 mm, dolžine do 9 m) za različne namembnosti in velikosti prostorov ter jih preplavi z naravno svetlobo.

Vse se začne s kupolami

Različnima dimenzijama cevi Brighten Up ustrezata različno veliki kupoli. Vsaka od njiju vključuje tehnologijo za čim boljše zajemanje sončne svetlobe tudi v razmerah in na zemljepisnih območjih, kjer je osvetljenost slabša.

Montaža na kakršnokoli streho

Serija Brighten Up vključuje za vodo neprepustne montažne elemente, od pokrovov do obrob, in sicer za vse vrste streh, tako za poševne kot za ravne.

Razpršilniki za lep interjer

Serija Brighten Up vključuje najširši nabor razpršilnikov svetlobe, ki jih lahko montiramo na zidane, spuščene ali odprte strope. Privlačne oblike razpršilnikov lahko puste prostore spremenijo v lepe in mikavne.

Dodatki in pribor

Z raznimi dodatki za zatemnjevanje in prezračevanje imate vse možnosti, da popolnoma uravnavate svoje svetlobno okolje.

Tehnologija Brighten Up

OGLEJTE SI, KAKO DELUJE