Osvetlite najboljše stvari v življenju

Pripeljite lepo, naravno svetlobo v svoj dom s Solatubom, inovativno tehnologijo osvetljevanja z dnevno svetlobo, in temne prostore spremenite v prostore, ki jih boste imeli radi.

Briljantna tehnologija

S tehnologijo Raybender® 3500 in odbojno ploskvijo LightTracker V™ poskrbite za maksimalen zajem svetlobe. Naša inovativna kupola za prestrezanje svetlobe v kombinaciji z odbojno ploskvijo dovaja v prostor neverjetno veliko svetlobe ne glede na vpadni kot, uro dneva ali letni čas.

Cev Spectralight®Infinity

Zajeta svetloba potuje po cevi, izdelani iz najbolj odbojnega materiala na svetu, tako da se svetloba ohranja tudi, ko potuje okrog vogalov.

Integrirana tehnologija za elektriko iz sončne energije.

Integrirana tehnologija za elektriko iz sončne energije proizvaja in shranjuje energijo za novi pametni NightLight.

Poglej, kako deluje

Zatemnilnik dnevne svetlobe s sončnim napajanjem

Uporabite moč sonca za uravnavanje moči sonca. Naš novi zatemnilnik dnevne svetlobe s sončnim napajanjem vključuje daljinsko upravljano metuljasto ploščo, ki jo s preprostim pritiskom na gumb odprete ali zaprete. Tako lahko v prostoru prilagodite želeno količino svetlobe in se odločate, ali naj bo prostor svetel ali temen – in seveda izbirate vse vmesne stopnje. Niste prepričani, če želite, da je vaša spalnica ali dnevna soba ves dan preplavljena z naravno svetlobo? Zdaj vam naš sistem z zatemnilnikom dnevne svetlobe priročno omogoča, da si tudi čez dan privoščite počitek ali ogled filma v zatemnjenem prostoru.

Naravna svetloba za vse predele vašega doma

POGLEJTE PREDSTAVITEV

Lastnosti, zaradi katerih izdelek naravnost sije

Solatube je s svojimi modeli in možnostjo, da naravno svetlobo pripelje v vsak dom, med vodilnimi na področju osvetljevanja z dnevno svetlobo. Vi pa izberite postavitev, ki je prava za vas.

Različne možnosti za različna območja

Naši sistemi osvetljevanja z dnevno svetlobo nudijo različne sisteme cevi (160 DS premera 250 mm in 290 DS premera 350 mm, dolžine do 9 m) za različne namene in velikosti prostorov, ki jih napolnijo z naravno svetlobo.

Vse se začne s kupolami

Za dve različno veliki napravi Solatube za osvetljevanje z dnevno svetlobo imamo tudi dve različno veliki kupoli. Obe velikosti vsebujeta tehnologijo za čim boljši zajem sončne svetlobe, tudi na območjih s slabšo osvetljenostjo.

Strešne obrobe za vse vrste streh

Solatube nudi strešne obrobe z brezhibnim tesnjenjem, s katerimi lahko kupole vgradimo na vse vrste streh - na skodlaste, opečnate in vse vmes.

Razpršilniki za lep videz

Nudimo širok razpon lepih svetil, tako okroglih kot oglatih, ki v vašem domu z lepo, razpršeno svetlobo ustvarijo čudovite ambiente.

Dodatna oprema

Z dodatno opremo, ki omogoča nočno razsvetljavo na sončno energijo, zatemnjevanje, električno razsvetljavo in odvajanje odvečne vlage z ventilacijo, imate možnost popolnoma uravnavati svoje okolje.

Tehnologija osvetlitve
z dnevno svetlobo

Poglejte, kako deluje

Vgradnja novega sistema Solatube je preprosta. Poglejte, kako.